Skip to main content

Privatliv

Det er ingen sag at handle hos os. Ved køb af varer på Anne Flohrs online shop, skal du udfylde dine personlige informationer så som navn, adresse, telefonnummer, emailadresse og betalingsinformationer.

Disse data gemmes med oplysning om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Ingen personlige oplysninger der registeres hos Anne Flohr, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger.

Hvis du har yderligere spørgsmål så kontakt da venligst.

Kundeservice på shop@anneflohr.dk
Tel: +45 29477856

Sikkerhed omkring brug af kreditkort

Ingen personlige oplysninger der registeres hos Anne Flohr, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.

Anneflohr.dk har ikke adgang til dine dankort-oplysninger, disse indtastes på en krypteret side. Det er ikke muligt for os at hæve mere på dit kort end det beløb du har godkendt på din bestilling, – det er kun muligt at trække fra! Husk alle transmissioner der vedrører oplysninger om dit kreditkort er krypteret. Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse.
Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Det er en god ide at printe ordrebekræftelse og faktura ud, for evt. senere anvendelse.

Du kan læse mere om sikkerhed i forbindelse med kortbetaling på hjemmesiderne:

www.pbs.dk
www.betaling.dk

Nyhedsbrev
Som registreret kunde vil du modtage vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde nyhedbrevet.