Hængende urtepotteskjulere

Jeg synes rigtig godt om grønne planter og har lavet disse hængende urtepotteskjulere. De er hængt op i runde lædersnører, og jeg laver dem i mange farver. Denne model er lavet i klart glas, så man kan se rødderne og jorden.

Grå jul er cool

Jul i smukke gråtoner
En gennemgående farve denne julesæson er den grå. Vi er allerede begyndt at fylde værkstedet med smukt julepynt og gaver i de skønneste grå toner. Ingen siger grå er kedeligt. Farven kan varieres i mange nuancer og kombineres med andre farvetoner for at give et flot udtryk.

Et aftryk for livet …

Babyaftryk i glas

Et aftryk for livet …

Engang satte vi børns fødder og hænder ned i gips for senere at kunne mindes, hvor små de engang var.
Nu tilbyder vi her i glaspusteriet at gøre det samme. I glas!

Man behøver ikke møde op hos glaspusteren for at få lavet aftrykket, det er muligt at få tilsendt et aftrykssæt med posten,
som så bruges, når aftrykket støbes i flydende glas.

Når aftrykket er støbt i glas, bliver det monteret i en ramme, som er lige til at hænge op.

En perfekt dåbsgave, barselsgave julegave til bedsteforældre eller som et kært minde til dit eget hjem.

AFTRYK AF BABYFOD
En lille hånd/fod, som du husker…

I glaspusteriet skaber vi et minde i glas og ramme.

Det er nemt at bestille – hvadenten du vil lave et aftryk af dit
eget barns hånd/fod eller give muligheden til andre som
gavekort eller et aftrykskit.

Afstøbningskit eller gavekort kan købes I vores webshop

Du kan naturligvis også altid bestille tid til at lave et aftryk i mit glaspusteri.

Farver

 

Farver er noget af det der kendetegner Anne Flohrs design. Hun har en markant farveskala, som strækker sig fra de meget sarte toner til de meget mættede og kraftige. Ved hjælp af alle de fantastiske farver, kan man lave forskellige stemninger, og give sit hjem lige den farveklat der skal til, for at det ser skønt ud. Anne Flohr sætter gerne flere forskellige glasting sammen i en bestemt farveskala hvor tonerne komplimenterer hinanden, og det er ofte farverne man først lægger mærke til, når man ser Anne Flohrs ting.

 

Glasfarver er også håndværk

I værkstedet bruges omkring 60-90 forskellige farver. Eftersom glasfarver er blandet af forskellige bestanddele, kan man aldrig lave hver blanding som den forrige, så derfor kan farverne variere fra gang til gang. Derudover har tid og temperatur under arbejdsprocessen også indvirkning på farverne.

 

 

 

Anne Flohrs glasdesign er kendetegnet ved en tidløs, nordisk funktionalisme og enkelhed. Hun kombinerer klare former og et rent udtryk med en udpræget farvesans og en distinkt palet. Dét udgør tilsammen en simpel og alligevel unik stil, som passer ind i ethvert hjem.

Alle produkter fra Anne Flohr er mundblæste og hånddrevne.

Advents krans

Nyhed:
Dekorativ adventskrans som kan genbruges
Et helt nyt produkt er vores adventskrans, som er lavet i pil med glaslysholdere. Kransen kan anvendes år efter år og ser flot ud på ethvert bord.Samspillet mellem træets grove struktur og lysholdernes lethed gør udtrykket elegant og dekorativt.