Skræddersyet gaveløsning

til medarbejdere og kunder Giv jeres kunder og medarbejdere en gave ud over det sædvanlige. Vi tilbyder at specialfremstille glasvarer med f.eks. påtrykt logo, navn eller slogan. Produkterne er udført i klassisk, stilfuldt design og det enkle udtryk er smukt i enhver sammenhæng. En perfekt anerkendelse i forbindelse med jubilæer, runde fødselsdage eller andre højtider. Også en flot souvenir til udenlandske gæster, som kan have glæde af at få et stykke danskdesignet og lokalproduceret kunsthåndværk med hjem. Unik gaveservice Vi tilbyder

  • Moderne gaver i klassik stil
  • Gaver som er unika
  • Smuk indpakning
  • Levering direkte hos gavens modtager

Tilbud helt uforpligtende Vi sammensætter en firmajulegave nøjagtig efter jeres behov. Vi har flere samarbejdspartnere, så vi kan lave smukt sammensatte gaveæsker, der selvfølgelig bliver lækkert pakket ind, evt. til direkte forsendelse. Kontakt os for en uforpligtende snak.

Helt unikke logo-gaver

Vil jeres virksomhed gerne skille sig ud, så gør det ved at give jeres kunder en gave, som er noget ud over det sædvanlige, noget som vi i fællesskab skræddersyr til jer. Vi laver gerne jeres design, eller jeres logo farver i vort og vi har mulighed for tryk eller sandblæsning af logo. Vi pakker ind og sender gerne direkte til gavemodtager. Perfekt til kundegaver, som priser, jubilæum, udenlandske gæster som skal have dansk eller lokalt kunsthåndværk med hjem. Ja – vi laver det som er bedst til at promovere jeres virksomhed og samtidig glæde gavemodtageren! Vi er ALTID klar til at tage en helt uforpligtende snak.